Sådan vælger du de bedste slyngevugger til din baby

Wrap-sejl er den mest populære type slyngevugger. Disse vugger kan bruges til at bære nyfødte eller spædbørn. De er lavet af blødt, åndbart bomuld og spandex. Disse vugger er lette og komfortable. De kommer også i en række forskellige farver, så det er nemt at finde den rigtige til din baby. Slyngevugger kan støtte barnets vægt, samt beskytte forældrenes ryg. Du kan også bruge dem til at holde din baby i slyngestilling, fra fødslen op til 35 pund.

Slyngevugger er velegnede til helt små børn op til 15 kg og 2 år. Selvom de ikke anbefales til dem med rygproblemer, kan disse vugger bruges til babyer, der ikke kan sove alene. Du kan hjælpe dit barn med at falde i søvn hurtigt og komfortabelt med den rigtige babysejl. En babysejl vil give dit barn den trygge, bløde følelse, de fortjener.

Babyer med rygproblemer bør ikke bruge slyngevugger. De kan bruges af babyer helt ned til to år. Hvis dit barn tidligere har haft rygproblemer, bør du undgå at vælge en. Du kan bruge dem med mange stoffer og materialer. Du kan endda købe engangsslyngevugger, der kan vaskes ved 30 grader. Se efter en Sling Cradle, der er holdbar og sikker, når du handler.

Se efter en moonboon slyngevugge anmeldelse med polstrede ben, når du køber en. Et polstret ben kan være med til at reducere risikoen for, at materialet snor sig under benene. Når barnet er i slyngestilling, giver de yderligere beskyttelse til huden. Du kan maskinvaske sejlet ved 60 grader. Hvis dit barn har det særligt varmt, kan du overveje at købe en med et blødt tæppe.

Premier Cradle Sling til nyfødte er et fremragende valg, da det giver komfort for hele kroppen. Der er fire fastgørelsespunkter og en blød meshbund til vuggen. Ringremmen holder baby i vuggeposition, men er højere end ringen. Du kan vælge den Sling Cradle, der passer bedst til din babys behov. Det er dog vigtigt at overveje funktionerne ved en Sling Cradle.

Sørg for, at babys ben og nakke er dækket. Hvis barnet er nyt, skal benene opbevares i vuggen. Men hvis barnet er ældre, skal det være udenfor sejlet. Din hals bør ikke gnides af vuggen. Det skal være stærkt og behageligt. Det vil beskytte din baby mod at falde ud, hvis den er lavet af blødt materiale.