Kinesiske urter

Kinesiske urter er en særskilt kategori af lægemidler helt og rettelig så. De kan styrke immunsystemet, hæmmer væksten af tumorer, administrere blodtryk og øge seksualitet ja, sortiment er meget bredt. Der er mange urter, herunder dem, der betragtes som fælles og dem, der er traditionelle kinesiske herbalists nidkært bevogtet hemmeligheder.

Her er nogle eksempler på kinesiske urter og hvad alle de kan bruges til:

Ginseng er et almindeligt tilgængelige rod, der har en flair for healing og foryngelse. Den Korean ginseng, stimulerer eksempelvis hjernebarken og tællere udmattelse og ekstreme svagelighed. Det hjælper med at genopbygge nedfiskede energi og kropsvæsker. Det kan også stimulere køn kirtler og er i stand til at fjerne giftstoffer fra kroppen. Smagen er mildt bittersød.

De sorte og røde Reishi svampe er andre eksempler på værdsatte kinesiske urter. De kan styrke immunforsvaret, øge vitalitet af hvide blodlegemer og forstærke virkningen af anti-oxidanter. Disse svampe har også en beroligende indflydelse på sindet. De lindre søvnløshed og kvindelige seksuel dysfunktion.

Lotus frø er endnu en anden uundværlig kinesiske urt. Det toner nyre og milt og letter diarre. Det stimulerer appetitten og har en sød til neutral smag.

Lakridsrod kommer som en velsignelse, fordi det kan afgifte kroppen, styrkende og køle det ned på samme tid. Det fungerer som et smertestillende og kan regulere virkningen af andre urter. Det kan også bruges som et naturligt sødemiddel.

Ginko biloba er en fornem urt og formentlig den ældste i traditionel kinesisk medicin. Det har vist sig gavnlige effekter på hjerte og lunger. Det bruges til behandling af hoste, astma og kronisk allergisk betændelse, og er en af de bedste naturlægemidler kosttilskud til rådighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.