Bedste Pennystocks: En Stock Trading Robot?

Interesseret i den første kommercielt tilgængelige Stock Trading Robot?

Er du på udkig efter den bedste pennystocks? Der er ikke rigtigt? Hvad jeg er ved at dele med dig, er en meget usædvanlig historie. Jeg har været involveret i mange former for investeringer, herunder handel bestande i en lang periode. Jeg troede, jeg havde hørt om alt indtil hvad jeg nu vil tale om. Dette er noget mine studier ikke tale om heller ikke nogen af de andre forhandlere jeg brugte tid omkring. Jeg leder altid efter den bedste pennystocks. Som enhver god erhvervsdrivende, søger jeg altid efter en kant. Leder du efter den bedste pennystocks, er jeg sikker på, du kan relatere. Jamen, så lad mig komme videre med historien og lade dig selv bestemme.

Historien begynder med to “computer nørder”, og navnet Michael og Carl. De udviklede den første kommercielt tilgængelige stock picking “robot”. Michael (edb-programmør) opkaldt robotten “Marl”. Marl kom efter Michael udviklet den berømte “Global Alpha” stock trading computermodel, mens kontrakt med Goldman Sachs. Et stykke software, som de fleste år er ansvarlig for… $4,000,000,000 + årlige Trading overskud. Efter software-projekt færdig, søgte Michael efter et andet middel til at tjene penge. Desværre havde han afsluttet en ikke konkurrere og NDA aftale med Goldman Sachs, som ikke tilladt ham at stammer programmel hvilke derivater og lignende finansielle instrumenter (som globale Alpha).

Efter tre uger for at være kortvarigt arbejdsløse, Michael, der var økonomisk komfortable… valgte at starte et nyt projekt. Michael udviklet software til handel med meget svingende penny stock market hvor bestande kan stige 400% i løbet af få timer. Michael arbejdede med fond manager Carl Williamson til at skabe bot. “Marl” virker ved at analysere hver bestand ved hjælp af “teknisk analyse”. Med andre ord, at analysere en lagre tidligere prisbevægelser for at forudsige den lagre fremtidige retning. De forskellige ændringer i pris (når gjort til et diagram) danner det lager handlende kalder “chart mønstre” og det er netop disse pris mønstre mergel søger efter. Når først aktiveret, vil mergel udnytte sin egen database for at udføre en scanning af bestande handel på OTC og Pink ark udveksling. På tidspunktet søger mergel for selskaber, som danner bullish handelsmønstre (lagre ved at øge). Carl assisteret Michael program bot til at søge efter (i split sekund timing) unikke trading mønstre fra en bred vifte af 6578, gemt i marls interne database. Hvis mergel genkender en ren, fremkommelige figur mønster, der har vist sig for at give en god risiko/belønning – derefter bliver bestanden en del af Mergels “Watch List”. Gruppen af disse “set bestande” vil danner bullish mønstre (med angivelse af bestanden er ved at stige).

Denne overvågningsliste har et par forskellige fordele. Første og mest synlige er at mergel meget nemt kan scanne hundredvis af de bedste pennystocks på samme tid. For det andet, mergel er programmeret på en “evolutionære ramme”. Med andre ord, mens mergel observere hundredvis af stock mønstre skelner det faktisk, den mest sandsynlige retning lån penge af lager priser under hundredvis af situationer. Bottomline: Den længere mergel er tilladt at køre på en computer… Den mere avancerede han bliver! Den gennemsnitlige bestand erhvervsdrivende kan analysere et aktiediagram om hver otte sekunder… Når du søger en lejlighed. På den anden side kan mergel analysere 7 diagrammer hvert sekund.

Hvorfor betyder det noget?

Det betyder, at mergel kan være ekstremt selektiv, gå, indtil alle de rigtige kriterier line indtil en handel anbefaling. Ofte mergel bort fra profitable brancher… For en potentielt mere indbringende handel forekommer på samme tid. Når du har oprettet mergel til version 1,0… To input en Driftscapital af $1000 og sæt den kører. Marl tilbragte 13 timer analyse over 6.000 lille kapitalisering virksomheder. Efter disse 13 timer gjort mergel hans første nogensinde stock henstilling… LPTC. OB handel på $0,74 pr. aktie. Inden for tre timer bragte bestanden en 42% stigning!

Derfra historier blive ved og ved. Du kan læse om alt dette i flere detaljer på webstedet givet nederst på siden, men før vi bringe dette til ophør vil jeg beskrive nogle bundlinje fakta:

Siden introduktionen i begyndelsen af 2007, har mergel været ansvarlig for at skabe 86 millionærer og 13 Multi millionærer.

Siden nyhedsbrevet blev startet 4 måneder siden… Hver bedste pennystocks pick har gjort en… gennemsnitlige 105.28% stigning, normalt inden for 3 timer af den åbning af markedet!

Følgende er resultater fra de sidste fire måneder (+386%, +102%, +59%, +68%, 150%, 27%, +58%, +251%, + 60%, + 19%, 70%, +164%, +171%, + 44%, +96%, +408%, +118, + 55%!

Mergel er allerede blevet omtalt i Business Week og Wall Street Journal.

Ting om dette program, der imponerede mig mere end noget andet, er at de i modsætning til andre programmer (ingen kan ÆRLIGT prale disse konsekvent tal) kan sikkerhedskopiere og stå bag deres ord. For deres bedste pennystocks tilbyder de et 8 ugers gratis prøveperiode. Penge tilbage med ingen spørgsmål har selv bedt om. Jeg kan lide det! Ud over, efter din 8 wek kfree retssag begynder modtage du “The Penny Stock bibel”. Dette er en 68 side guide, som vil tillade nogen (selv nogen, hvem har aldrig handlet før) at bruge Mergels picks. Og selv hvis du beslutter at anmode om en refusion, Michael vil lade dig beholde “Penny Stock Bibelen” (værd ($29.95). Måde, uanset resultatet af dette… du vil profit.

Som et personligt præg, (igen noget du aldrig se med de fleste programmer) forlader han dig sit eget persoanl telefon nummer og kontor adresse. Som ejer af to tidligere lager selskaber, kan jeg ærligt sige, at jeg aldrig har anbefalet et andet selskab, men jeg gøre en undtagelse her: Dette er den bedste jeg har stødt på tværs, hænderne ned. Hvis du ønsker de bedste pennystocks indskrive indeværende arbejdsplads ud, er der virkelig noget at tabe.

Åh, forresten, ville hvis du havde sat $5000 på hver af Mergels anbefalede bedste pennystocksstrades over de sidste 4 måneder – du nu have $387,684 klart profit sidder på din bankkonto.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.